Skärande bearbetning

Vår kompetens med rätt verktyg och fixtur borgar för gott resultat

fras fras2SKÄRANDE BEARBETNING

Vi erbjuder spjutspetstjänster beträffande skärande bearbetning, i bland annat gjutna och smidda material, i synnerhet när vi fått medverka redan vid konstruktionsstadiet.

Vår kunskap inom gjutna material och förståelsen kring dess konstruktion ger oss optimeringsmöjligheter. På det sättet blir varje produkt mer lönsam.

Denna korsning är en av våra starkaste konkurrensfördelar.

Vi har 15-års erfarenhet av skärande bearbetning i en mängd material.

Då vi har maskinpark som erbjuder skärande bearbetning upp till fem axlar kan vi förädla material i avancerade konstruktioner.

 

Kapacitet

Vi erbjuder skärande bearbetning i vår moderna maskinpark som består av ett tiotal maskiner. Vi har fräsning i upp till fem-axlig omfattning. Vi har även svarvning i några maskiner.

 

Fixturer

Tack vare vår egen konstruktionsavdelning och egenutvecklade fixturer uppnår vi starka fördelar med vår bearbetning. Stabila, smart utvecklade.
Vår tekniska kunskap och produktionsfördelar har gjort att vi även använder hydrauliska fixturer i vår skärande bearbetning.

Vi kan med enkelhet och stor noggrannhet flytta våra fixturer inom maskinparken med egenutvecklade nollpunktsreferenssystem.

 

Svarvning

Vi förädlar även material genom svarvning i små och mellanstora serier i flera materialtyper.

Vi tillverkar i stål, rostfritt stål, teflon, mässing och plast.

Back to top